Hledání

Navigace

Home Ekologie

Anketa

Jaké používáte akumulátory?
 
Banner
Ekologie PDF Tisk

 

RECYKLACE BATERIÍ – AKTIVNÍ OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

Recyklace baterií je důležitá pro životní prostředí. Naši zákazníci s ní počítají a to je správné. Varta již mnoho let provozuje rozsáhlý recyklační program.

Usnadněná recyklace – Odebereme použité baterie všech zákazníků

Přijímáme jakékoliv typy olověných baterií bez ohledu na výrobce. Můžete vrátit tolik baterií, kolik chcete, protože jich chceme dostat co nejvíce do recyklačního procesu. Za tímto účelem provozuje Varta jeden z nejmodernějších světových závodů na recyklaci baterií v Německu a jeden v Mexiku. Když vezmete v úvahu, že Johnson Controls vyrábí třetinu všech baterií na světě, je to velmi významný příspěvek.

Normalizovali jsme celý proces, takže pro Vás je všechno tak jednoduché, jak je to jen možné, a bude tomu tak i nadále. Zajištění ekologické likvidace a recyklace baterií dnes i v budoucnosti – právě tak chápeme pojem udržitelný rozvoj.

Větší ochrana životního prostředí prostřednictvím moderní bateriové technologie a delší životnosti

Usilujeme o to, aby stále více lidí mohlo ve svých vozidlech používat energetické systémy, které se nepřetržitě zlepšují a tudíž jsou šetrné k životnímu prostředí. V našich střediscích bateriových technologií na celém světě pracujeme na nových energetických systémech, moderních hybridních bateriích Li-Ion a NiMH pro hybridní vozidla a na prodlužování životnosti baterií.